Stripboek als cadeau geven!

Vandaag is de eerste dag aangebroken van misschien wel de leukste maand van het jaar: december. Een maand vol cadeautjes, gezelligheid, verlichting, maar helaas ook een maand van veel (te veel) geld uitgeven. Toch is dat is december niet erg, omdat je er iemand anders gelukkig mee maakt. Want laten we eerlijk zijn: hoe leuk is het om een cadeautje te geven? Een mooie decoratie voor het interieur, speelgoed voor de kleintjes, een goed boek, leuk ouderwets een 538 hitzone cd, een lekker luchtje, of natuurlijk een stripboek!

Stripboek cadeau geven

Wij vinden namelijk dat stripboeken vaak worden vergeten, breng hier verandering in door er één cadeau te doen. Een stripboek is voor iedereen: voor jong en oud, groot en klein, man en vrouw. Kies echter wel een stripboek wat bij de persoon past. Een verhaal wat hem/haar aanspreekt, mooie tekeningen, etc.

De leukste stripboeken

Er zijn ontelbare stripboeken, in allerlei verschillende talen en met allerlei verschillende verhalen. De keuze is dus reuze. We zullen eerst de leukste stripboeken van 2016 op een rijtje zetten en vervolgens de leukste stripboeken van de afgelopen jaren.

De leukste stripboeken van 2016:

 • Wie A zegt
  Dit stripverhaal is geschreven door Merho en speelt zich af in Antwerpen. Daar verdwijnen er drie mensen een voor een, waardoor Van de Kasselen het benauwd krijgt. Wordt hij de vierde…? Een tijd geleden was hij namelijk betrokken bij een louche zaak.
 • De gevangene
  Geschreven door Bono en Legendre, is dit een verhaal over een de uitverkorene Allis die Johan naar Camelot moet brengen. Maar hij werd door Malfrat de Wrange gevangen genomen. Op een dag zet Johan alles op alles om de wrede schurken uit te schakelen. Wellicht is hij al te laat…
 • De vogelvriend
  Dit jeugd- en/of familieavontuur is geschreven door Nys en gaat over Filiberke die helemaal gek is van vogels. Zo gek, dat hij met ze wilt leren praten…

De leukste stripboeken van de afgelopen jaren:

 • De kronieken van Pandora, geschreven door Storm
 • Batman: The Dark Night Returns, geschreven door Frank Miller
 • De dorpsgek van Schoonvergieten, geschreven door Comes
 • Kuifje, geschreven door Herge
 • Ibicus, geschreven door Pascal Rabaté

Add a Comment